El Banc d’Aliments busca vintena de voluntaris més pel Gran Recapte a l’Ametlla de Mar

Comparteix

Tot i la bona resposta dels caleros, l’organització demana més voluntariat per cobrir tots els punts de recollida.

Els dies 30 de novembre i 1 de desembre té lloc la desena edició de la campanya més important de recollida d’aliments bàsics de Catalunya. A l’Ametlla de Mar, ja són una cinquantena els voluntaris que s’han involucrat, un any més, en aquesta iniciativa. Però malauradament, es tracta d’una xifra insuficient per poder cobrir els set punts de recollida d’aliments –dos més que l’any passat– que s’han habilitat enguany per tot el municipi. Dolors Cervera és la responsable local del Banc dels Aliments.

Els interessats en participar com a voluntaris cal que truquin al número 627 57 35 63. L’any passat es van recollir un total de 4.690 quilos d’aliments bàsics. Recordem que el Gran Recapte d’Aliments pretén recollir productes que no caduquen a curt termini, per tal d’ajudar a aquelles famílies que més ho necessiten.

Comparteix