Doctor Prats serà el cap de cartell de la Candelera 2019

Comparteix

L’actuació serà dissabte 26 de gener,  quan també pujarà l’escenari Joan Rovira acompanyat per la seva banda.

El concert de Doctor Prats serà el plat fort musical de la Candelera 2019. Serà el dissabte 26 de gener, una setmana abans de la Festa Major. La mateixa nit també pujarà a l’escenari Joan Rovira acompanyat per la seva banda. Són els caps de cartell d’una Candelera que aposta per les orquestres i els grups de versions, entre l’1 i el 5 de febrer de l’any vinent.

Temes com ‘Caminem lluny’ o ‘Tu fas’, incloses en el darrer disc de Doctor Prats, ‘Venim de lluny’, faran vibrar el públic el pròxim 26 de gener. La seva musica fusió es combinarà amb els temes propis de Joan Rovira que, acompanyat per la seva banda, oferiran els millors èxits del cantant i un avanç del seu pròxim disc. Vicenç Llaó és el regidor de Festes.

Llaó també ha avançat que l’1 de febrer tornarà a l’Ametlla de Mar el grup Apache, amb el millor pop-rock de tots els temps. Pel que fa a les orquestres, el dia 2 serà el torn de l’Orquestra Pasarela, el 3 actuarà Hotel Cochambre i el 4 Nueva Alaska, que recuperarà la sessió de ball de tarda. Totes les nits es tancaran amb discoteca mòbil.

D’altra banda, dins la programació musical, la regidoria de Festes oferirà un actuació musical infantil amb la musicoterapeuta Dàmaris Gelabert, un concert del Palamós Gospel Choir dins els actes d’agermanament amb aquesta població, i els concerts de la Banda de la Cala i dels grups locals Nautilus i los Cráneos.

Comparteix