La façana principal de l’Escola estrena un mural temàtic sobre la llegenda de Sant Jordi

Comparteix

Es tracta d’una iniciativa de l’AMPA, inclosa dins el seu projecte integral, que ha millorat l’entrada del centre.

L’entrada principal de l’Escola Sant Jordi llueix un nou mural temàtic. El drac, el cavaller, les roses i els llibres formen ara també part de la façana del centre de primària calero. Es tracta d’una iniciativa de l’AMPA per donar un altre aire a l’accés a l’escola.

De fet, la idea principal era ressaltar el nom, però s’ha anat treballant una idea conceptual que s’ha plasmat als blocs de formigó de l’entrada. La presidenta de l’AMPA, Carme Marias, explica que tenien clar que calia actuar en aquest espai i com s’ha executat.

Amb aquest mural s’ha transformat l’entrada amb elements temàtics de la llegenda de Sant Jordi, que en alguns casos estan conceptualitzats. Per exemple, un llibre blanc que simbolitza el cavall. La secretària de l’AMPA, Eva del Amo, detalla els elements que s’han pintat.

Aquesta és una de les iniciatives en les quals treballa l’AMPA de l’Escola Sant Jordi per introduir detalls que motivin als alumnes. Es tracta d’una de les accions incloses en el projecte integral que venen desenvolupant des del curs passat, i on ja van actuar als patis.

Comparteix