Les dones del sector pesquer català participen en la Conferència Internacional de Dones de la Pesca

Comparteix

L’Associació Catalana de Dones de la Mar s’ha presentat a la comunitat en aquesta trobada internacional.

L’Associació Catalana de Dones de la Mar participa en la primera Conferència Internacional de Dones de la Pesca. La trobada, organitzada pel Ministeri d’Agricultura i l’Organització de les Nacions Unides per l’Alimentació (FAO), s’ha realitzat a Galícia i ha permès presentar, a escala estatal, l’associació impulsada pel Grup d’Acció Local Mar de l’Ebre.

La Conferència ha posat èmfasi a la visibilitat de la dona dins el sector pesquer. Per això, s’ha fet diversos tallers temàtics orientats a l’intercanvi d’experiències, projectes i bones pràctiques. Isabel Betoret és la secretària de la Confraria de Pescadors de l’Ametlla de Mar i presidenta provisional de l’Associació Catalana de Dones de la Mar.

Aquesta trobada també ha estat el punt de partida per crear una estratègia global a favor de la igualtat d’oportunitats dins la pesca. En aquest sentit, les dones catalanes del sector pesquer, que han participat en la Conferència, han establert contactes amb altres institucions i entitats marítimes per donar impuls a l’Associació.

Comparteix