L’Ajuntament contracta una nova administrativa mitjançant la Garantia Juvenil

Comparteix

 La jove seleccionada té un contracte de sis mesos i treballarà dins l’Oficina d’Atenció al Ciutadà (OAC).

És el primer cop que el consistori s’acull a la Garantia Juvenil per poder reforçar la plantilla de l’administració local. La regidora de Formació i Treball, Maria Marsal, explica que es buscava una persona amb un perfil administratiu, que complís amb els requisits de la Garantia Juvenil.

Durant aquests mesos, també es formarà l’administrativa en tots els àmbits de treball d’una oficina ciutadana. L’objectiu final és dotar de les capacitats per inserir els joves en el mercat laboral. Marsal considera que tant el treballador com l’Ajuntament surten beneficiats. Aquesta contractació està subvencionada pel Servei d’Ocupació de Catalunya.

Comparteix