Trens Dignes demana concrecions sobre el futur ferroviari de les Terres de l’Ebre

La nova variant entre Vandellòs i Tarragona. Foto: Trenesmania.
Comparteix

La plataforma exigeix que el territori fixi les condicions de l’oferta ferroviària.

La plataforma Trens Dignes alerta que ni la Generalitat, ni Adif, ni Renfe han explicat quines intencions tenen per la línia, un cop entri en funcionament la nova variant del Corredor Mediterrani.

Mentre les principals ciutats del Camp de Tarragona ja han pactat amb Foment els serveis ferroviaris quan entri en marxa el nou tram del Corredor, a les Terres de l’Ebre encara no s’ha acordat una proposta. Per això, el portaveu de Trens Dignes, Josep Casadó, demana que els polítics ebrencs signin un acord i fixin les condicions de l’oferta ferroviària.

La nova variant entre Vandellòs i Tarragona eliminarà el trànsit ferroviari del centre de les poblacions de la Costa Daurada, però també provocaria  que alguns trens no parin a Tarragona ciutat sinó a l’estació del Camp. Per això, Casadó lamenta que encara no es coneguin els detalls per quan es posi en marxa aquest tram del Corredor Mediterrani.

D’altra banda, des de la plataforma Trens Dignes també s’ha lamentat que la Taula de Mobilitat de les Terres de l’Ebre s’hagi centrat a encarregar una nova enquesta com a pas previ per redactar un Pla Director. Consideren que ja hi ha estudis suficients i demanen que es posin a resoldre de forma efectiva els problemes del transport públic.

Comparteix