El conjunt juvenil de la rítmica calera a punt pel Campionat d’Espanya

Comparteix

Aquest dimarts a la tarda, faran una exhibició al Poliesportiu com a prèvia a la competició i per demostrar el nivell i la qualitat.

Les gimnastes de l’Àrea Municipal d’Esports participaran dissabte al campionat estatal de conjunts base, que se celebra a Múrcia. És el quart any que la gimnàstica rítmica calera participarà al Campionat d’Espanya. De fet, algunes de les gimnastes del conjunt ja hi han competit anteriorment. La coordinadora de la secció de Gimnàstica Rítmica, Tere Llambrich, explica que després dels bons resultats a la Copa Catalana, confien en mantenir la posició tot i el nivell dels clubs participants.

Per calentar motors, aquest dimarts faran una primera demostració. Serà a partir de les 19 h i, a banda de mostrar l’actuació al públic calero, també es farà un sorteig per ajudar econòmicament a tota la delegació calera que es desplaçarà al campionat. La competició serà dissabte a les 10 h i es podrà seguir en directe al Facebook de l’Àrea d’Esports.

 

Escolta l’entrevista completa amb la coordinadora de la secció de Gimnàstica Rítmica, Tere Llambrich:

Comparteix