La Policia Local participa en una campanya per reduir l’accidentalitat

Comparteix

L’objectiu és evitar que es produeixin més accidents causats pel consum d’alcohol i drogues, o l’ús indegut del mòbil.

L’ús indegut del mòbil o el consum d’alcohol i drogues són dues de les causes principals de la sinestralitat a la carretera. En col·laboració amb els Mossos, la policia calera ha realitzat, aquest passat cap de setmana, una campanya intensiva de controls de trànsit motivada per l’increment de l’accidentalitat per aquesta mena d’infraccions.

De les quaranta proves dutes a terme en els últims dies pels agents de la policia de l’Ametlla de Mar, entre alcoholèmies i narcotests, dues d’elles han resultat positives. El regidor de Governació, Joan Manel Tello, explica que l’objectiu és evitar que es produeixin més accidents per aquestes circumstàncies i garantir la seguretat per la resta de conductors i ciutadans.

Aquesta campanya intensiva de les policies locals i els Mossos d’Esquadra, que s’ha realitzat també a tot Catalunya simultàniament, es repetirà aleatòriament en els pròxims mesos.

Comparteix