L’Ametlla de Mar comptarà amb nous equipaments esportius

Comparteix

La construcció d’un nou camp de futbol 7 de gespa artificial sense cautxú serà una de les novetats projectades pel pròxim 2019.

La regidoria d’Esports ha previst la construcció d’un nou camp de futbol 7 de gespa artificial, una nova pista poliesportiva a l’aire lliure i de nous elements d’aigua a la zona de piscines. Tot plegat està projectat perquè es puguin estrenar el pròxim 2019.

El nou camp de futbol, pensat per les categories base, serà un dels primers del territori a incorporar una gespa que no tindrà cautxú granulat en superfície, evitant les molèsties actuals. Per esmorteir el bot de la pilota o reduir l’impacte de possibles caigudes, hi haurà un material especial sota el terreny de joc. Jordi Gaseni és l’alcalde de l’Ametlla de Mar.

La nova pista poliesportiva s’instal·larà a l’espai que hi ha entre la piscina, l’edifici del camp de futbol i les pistes de pàdel i tennis. Tot i que inicialment estarà descoberta, la intenció és que en un futur es projecti el seu tancament convertint-la en un nou pavelló. La primera fase, però, permetrà donar resposta immediata a les necessitats de les entitats esportives locals.

A banda d’aquests nous equipaments, també s’incorporaran nous elements d’aigua a la piscina petita del cem La Cala. En concret, es col·locaran dos canons i una cortina d’aigua per hidromassatge, per prevenir i tractar dolors cervicals i dorsals. L’objectiu és continuar potenciant el complex esportiu com un centre referent en la salut i el benestar.

Aprofitant les actuacions dins la zona esportiva, també es contempla millorar l’accessibilitat amb l’asfaltatge de part de l’aparcament que encara no compta amb un paviment. D’aquesta manera, amb totes aquestes inversions, el consistori vol seguir donant resposta a la important demanda de pràctica esportiva i continuar potenciant l’activitat física.

Comparteix