L’Estació Nàutica Costa Daurada promou la pesca esportiva al mercat holandès, alemany i francès

Comparteix

El gran potencial del mercat centreeuropeu ha portat l’entitat a realitzar diverses accions promocionals que posicionin el golf de Sant Jordi com la destinació especialitzada preferent en pesca esportiva.

Tot just fa un any que l’Estació Nàutica va presentar al Saló Nàutic el projecte ‘Fishing Costa Daurada’, amb la intenció de potenciar la pesca esportiva del territori. Durant aquests mesos, l’entitat ha fet diverses accions de promoció per donar a conèixer el catàleg.

Una de les darreres ha estat un ‘press trip’ de periodistes holandesos. L’objectiu és que experimentin, en primera persona, la pesca esportiva al territori i després la puguin donar a conèixer a través dels seus respectius mitjans. En concret, han estat practicant aquesta activitat a l’Ametlla de Mar, l’Ampolla, Cambrils i Deltebre. El gerent de l’Estació Nàutica, Jordi Rom, explica que ha estat una experiència molt positiva.

Per continuar potenciant la pesca esportiva, l’Estació Nàutica Costa Daurada iniciarà el pròxim novembre una campanya promocional d’un any a premsa especialitzada de Bèlgica, Països Baixos i Luxemburg, per donar a conèixer la destinació com a especialitzada en pesca esportiva. El mateix mes, participarà en una fira holandesa de renom europeu sobre pesca.

Comparteix