Arriben més d’una vintena d’alumnes francesos a l’Institut Candelera

Comparteix

Es tracta del tercer programa d’intercanvi lingüístic en que hi participa el centre de secundària calero.

Els alumnes de l’Institut Candelera conviuran, durant una setmana, amb 28 alumnes del Collège Georges Clemenceau de Cerizay (França). Es tracta del tercer programa d’intercanvi lingüístic en que hi participa el centre de secundària calero.

Hi participen l’alumnat i les famílies de 3r d’ESO de l’Institut de l’Ametlla de Mar que acullen els estudiants cerisans. Aquest dilluns van ser rebuts per l’alcalde Jordi Gaseni qui els va presentar la població. El director del centre, Javier Sánchez, explica la història de l’intercanvi.

El programa de caràcter acadèmic i lúdic, permetrà als estudiants francesos submergir-se a la vida calera i alhora realitzar diferents sortides al Delta de l’Ebre, a Tarragona i a Barcelona. També hi haurà temps per la diversió amb una jornada a PortAventura.

Comparteix