Els carrers de Tauste van ballar a ritme de la Banda de la Cala

Comparteix

La banda de l’Ametlla de Mar va participar en les festes majors d’aquesta població aragonesa, tocant en un passacarrers juntament amb la banda de música del municipi.

La banda de l’Ametlla de Mar es va traslladar aquest cap de setmana al poble aragonès de Tauste, amb motiu de les seves Festes Majors, on va participar en un passacarrers juntament amb la banda de música del municipi.

No és el primer cop que la Banda de La Cala actua en aquesta població. Fa dos anys van oferir un concert conjunt amb la Banda Municipal de Tauste i, arran de la bona relació, enguany ha estat convidada a les seves Festes Majors. Emilio Cabello és el director de la Banda de la Cala.

Aquest pròxim dimecres, la banda calera actuarà al Castell de Biart, a Girona amb motiu de la celebració del Dia Internacional del Turisme. És el quart any consecutiu que els músics caleros participen en aquesta festa que es celebra en aquest recinte gironí.

 

 

 

Comparteix