El primer equip de La Cala va empatar a 0, aquest diumenge, davant del Batea

Comparteix

Els caleros s’emporten un punt de Batea en un partit que mereixia més.

El primer equip no va poder passar de l’empat a 0, aquest diumenge, tot i aconseguir arribar a la porteria rival en nombroses ocasions. L’equip segueix amb la ratxa positiva, després de la victòria al camp del Sant Jaume, i confia que el bon treball li permeti sumar més punts.

A la primera part del partit, al municipal de Batea, hi va haver diverses ocasions de gol, com un clar penal a Toni Calafat no xiulat. A la segona, els locals van intensificar en atac però La Cala va seguir dominant el joc. L’entrenador del primer equip, Josep Maria Rovira, es mostra satisfet del treball de l’equip encara que no va tenir sort de cara a porteria.

De cara al pròxim partit a casa contra el Godall, Rovira recuperarà dos dels titulars de l’equip, Sam Garcia i Hèctor Benaiges, a banda de sumar un nou jugador provinent de les illes Balears. Serà el segon matx a casa de la competició, on La Cala lluitarà per emportar-se els tres punts que li permetrien situar-se en una millor posició a la classificació.

Comparteix