El Grup Escènic de la SCER representa ‘Besos’ a Palamós

Comparteix

Més de 300 persones van assistir en aquesta cita cultural, inscrita dins l’acord d’agermanament entre les dues poblacions.

Les actrius i els actors del Grup Escènic de la SCER van actuar, aquest diumenge, al teatre municipal palamosí amb una de les seves obres per excel·lència, ‘Besos’. Unes 350 persones van assistir en aquesta activitat inscrita dins l’acord d’agermanament entre les dues poblacions.

La Cala i Palamós van compartir aquest diumenge una trobada cultural, aquest cop, amb el teatre com a nexe d’unió. Els seients del Teatre La Gorga es van omplir de gom a gom per gaudir d’aquest espectacle teatral i musical, que va tenir molt bona resposta per part dels assistents. Josep Tomàs Margalef és codirector del Grup Escènic.

El grup de teatre calero va anar acompanyat de l’alcalde Jordi Gaseni i el regidor de Cultura, Vicenç Llaó. Un cop allà, van ser rebuts per l’alcalde de Palamós, Lluís Puig, i el regidor de Cultura, Francesc Subirats, que van facilitar en tot moment l’estada dels caleros. Margalef agraeix aquesta gran acollida.

Els llaços de relacions culturals entre els dos municipis són cada vegada més forts, i cites com aquesta seran repetides en ambdós municipis. De fet, el Grup Escènic vol convidar a algun dels grups de Palamós per participar a la Mostra de Teatre de La Cala. Recordem que els dos municipis van ser agermanats oficialment el passat mes de febrer.

Comparteix