Arriba una nova edició del EcoGP al Circuit de Calafat

Comparteix

Es tracta d’una carrera de resistència de vehicles elèctrics de sèrie que organitza al Circuit de Calafat de l’Ametlla de Mar des de fa anys i que enguany s’internacionalitza amb diferents curses per Europa.

EcoGP és una carrera de resistència de vehicles elèctrics de sèrie que des de fa uns anys s’organitza al Circuit de Calafat de l’Ametlla de Mar, que s’ha anat consolidant i que aquest any s’internacionalitza amb diferents curses per Europa, en països com Espanya, Andorra, França, Alemanya, República Txeca i Bèlgica. La prova tindrà lloc el dia 15 de setembre de les 11 a les 18 h.

No es tracta d’anar de pressa sinó de fer el nombre més gran de voltes al circuit en un temps determinat. Els cotxes podran recarregar al mateix circuit en les millors condicions possible. Es tindrà en compte el tipus de cotxe però també l’estratègia i habilitat de cada participant pel que fa a forma de conducció i la gestió de parades de recàrrega.

Com a novetat, aquest any es farà una cursa de cotxes elèctrics a escala teledirigits per a infants i hi haurà una petita exposició de vehicles elèctrics de concessionaris de Tarragona. Aquests vehicles es podran provar de forma gratuïta, de forma que acostarem als assistents la futura mobilitat, lliure de fums i sorolls.

També un dels grans serà la presència per primera vegada a l’estat espanyol, dos anys abans que arribi al mercat espanyol, d’un Tesla Model 3.
Les entrades es poden descarregar de manera gratuïta al web www.ecograndprix.com.