El camp del Sant Jaume serà diumenge l’escenari de la revàlida del 1r equip de la Cala

Comparteix

Els caleros viatgen amb l’objectiu de reafirmar el bon joc que es va veure al camp de l’Aldeana i de sumar els primers punts de la temporada.

La Cala juga aquest cap de setmana la 3a jornada del Campionat de lliga de 3a Catalana diumenge a les 17 h de la tarda al camp del Sant Jaume. Aquest serà el segon partit consecutiu a fora de casa i encara quedarà el camp del Batea la pròxima setmana. El partit que els caleros van fer al camp de l’Aldea tot i la derrota, va deixar bones sensacions. Rovira recupera l’Igors Azizov, Ramon Pitarque i segurament a Jordi Llaó.

Josep Maria Rovira també tindrà a la seva disposició les incorporacions de Jaume Gregori, procedent del juvenil que encara no havia pogut fer la pretemporada, Fernando Ortega, davanter procedent de la categoria preferent juvenil Eivissenca i el porter Sergio Serret que a més de jugar amb el Nàstic Juvenil a Divisió d’Honor, la Pobla de Mafumet a la 3a divisió i el Catalònia, també ha militat en equips de 1a divisió a Austràlia, Finlàndia i Cambodja.

El Sant Jaume és un equip que com La Cala, està amb 0 punts a la classificació després de perdre les dos primeres jornades.