Sanitat valora positivament les accions sanitàries efectuades durant l’estiu

Comparteix

La regidoria destaca el reforç sanitari del CAP pels desplaçats i  l’augment del nombre d’accidents de trànsit al territori durant l’agost.

La regidoria de Sanitat ha fet un balanç positiu del reforç sanitari del CAP, dedicat als desplaçats, durant el període estival i ha destacat l’augment del nombre d’accidents de trànsit al territori durant l’agost.

Durant els mesos d’estiu, el Centre d’Atenció Primària de l’Ametlla de Mar ha reforçat el servei sanitari incrementant el nombre de professionals per fer front a l’increment de demanda mèdica que es produeix a la població en el període estival. El servei, impulsat ara fa dos anys per l’actual govern, finalitzarà el pròxim 11 de setembre. El regidor de Sanitat, Joan Manel Tello, n’ha fet una valoració molt positiva.

Per altra banda, aquest estiu, especialment a l’agost, el nombre d’atencions del Servei d’Urgències Municipal per accidents de trànsit en el territori ha estat superior a l’any passat. Afortunadament, però i dins la població, no hi hagut víctimes mortals. Tello valora positivament les accions dels professionals del SUM.

Actualment, la regidoria està treballant per integrar el SUM amb el 112. Una mesura necessària, que des de la regidoria, asseguren que els ciutadans en gaudiran aviat.

 

Comparteix