L’estiu del 2018 es tanca com el segon millor dels últims anys

Comparteix

Els allotjaments caleros han registrat una ocupació mitjana d’un 86,55%.

Després de la temporada excepcional de l’any passat, enguany els allotjaments caleros han registrat una ocupació mitjana d’un 86,55%, uns 4 punts inferior al 2017 seguint la tendència de la resta de destinacions turístiques de la Costa Daurada i les Terres de l’Ebre.

Mentre que al juliol la baixada va ser més accentuada, el passat agost s’ha registrat de mitjana una ocupació d’un 92,5% a l’Ametlla de Mar. Això representa només un 2% menys que la temporada anterior. El gerent de l’Àrea Municipal de Turisme, Damià Llaó, afirma que ha estat el segon millor estiu dels últims cinc anys.

Segons les dades de l’Àrea de Turisme, les places hoteleres han fregat el ple absolut. Els hotels han registrat durant l’agost un 98% d’ocupació, mentre que en els càmpings ha estat d’un 99% en els bungalous. A les zones d’acampada la xifra s’ha situat entorn al 70%. I en els lloguers d’habitatges d’ús turístic la ocupació ha rondat el 95%.

Bones dades que tanquen una temporada pronosticada, sobretot per l’obertura de noves destinacions mediterrànies com Egipte, Grècia o Turquia, i la situació política catalana segons apunta la Federació d’Empresaris d’Hostaleria i Turisme de Tarragona. De cara al mes de setembre, les previsions són força optimistes segons apunta Llaó.

 

Comparteix