S’inicien els entrenaments dels equips de futbol base federats de l’Àrea Municipal d’Esports de l’Ametlla de Mar

Comparteix

Els jugadors tindran fins a cinc setmanes de preparació fins que no començarà la temporada oficial.

Aquesta setmana s’han iniciat els entrenaments dels equips de futbol base federats de l’Àrea Municipal d’Esports de l’Ametlla de Mar. De moment, han començat l’activitat els equips Benjamí federat, els Alevins A i B, l’Infantil i el cadet, en total un gruix de 80 joves jugadors, alguns dels quals tindran fins a cinc setmanes de preparació fins que no començarà la temporada oficial.

Fins que no arribi aquest moment, pel benjamí, el cap de setmana del 29 i 30 de setembre, i pels alevins, infantil i cadet el 6 i 7 d’octubre, els joves futbolistes afrontaran un programa d’entrenaments de tres dies per setmana, tot i que també es preveu que juguin algun partit amistós de cara als dies 15 i 22 de setembre. Alguns, com és el cas de l’Aleví A ja van disputar el passat cap de setmana el Trofeu Jordi Pitarque a l’Ampolla. Sílvia Argentó és la coordinadora del futbol base de l’AME.

El Benjamí federat que entrena els dimarts, dijous i divendres de 17 h a 18.30 h, estarà en mans de Jordi Llaó. L’Aleví B serà entrenat per Carles Pagà i l’Aleví A per l’Hèctor Benàiges. Els Alevins entrenen els dimarts, dijous i divendres de 17.30 h a 19 h. Sergi Quintana entrenarà l’Infantil que entrena els dimarts, dijous i divendres de 19 h a 20.30 h. I Xavi Borràs, l’equip Cadet que entrena els dilluns i dimecres de 18.30 h a 20 h i els divendres de 19 h a 20.30 h.

Actualment tant el Benjamí Federat, com l’Aleví A, l’Infantil i el Cadet juguen a la 1a divisió, mentre que l’Aleví B juga a la 2a divisió.

Comparteix