El Juvenil de futbol de l’Ametlla de Mar inicia aquest dimarts la pretemporada

Comparteix

La lliga començarà el 30 de setembre, abans però tindran lloc quatre partits amistosos, davant de l’Aldea, el Camarles, el Pardinyes de Lleida i la Floresta.

L’equip juvenil de futbol de la SCER de l’Ametlla de Mar comença aquest dimarts la seva pretemporada, amb una 4a posició la temporada passada i amb l’objectiu de créixer futbolísticament amb un equip amb més experiència. Seran sis setmanes de preparació fins que no comenci la lliga el dia 30 de setembre, amb la previsió de quatre partits amistosos, el dia 1 de setembre al camp de l’Aldea i posteriorment amb tres partits a casa, els dies 8, 15 i 22 de setembre davant del Camarles, el Pardinyes de Lleida i la Floresta.

Juanjo Balfegó, que continuarà a la banqueta del Juvenil, disposarà de 25 jugadors a la plantilla, després que set jugadors del cadet de l’any passat s’hagin incorporat als 14 jugadors de segon any i als 4 jugadors de tercer any. La temporada anterior, els caleros van lluitar pel campionat, tot i que finalment van acabar a la 4a posició a la lliga regular. L’entrenador Juanjo Balfegó reitera la voluntat que l’equip vagi creixent futbolísticament.

Els entrenaments al llarg d’aquesta pretemporada seran en dimarts, dimecres i dijous de les 19 h  a les 21 h del vespre.

Comparteix