El bus per la Llibertat dels Presos Polítics i Exiliats visita l’Ametlla de Mar

Comparteix

La campanya, impulsada per Òmnium Cultural, pretén informar als turistes sobre la situació política de Catalunya.

Aquest dimarts al matí, el bus de la nova campanya d’Òmnium Cultural que recorre les zones turístiques més importants de Catalunya ha fet parada a La Cala. L’objectiu d’aquesta campanya, iniciada a principis d’agost, és explicar la situació política de Catalunya als turistes que visiten el nostre país.

Entre les 10 h del matí i les 14 h de la tarda, desenes de turistes i també residents s’han aplegat a l’entrada de la població, davant de l’Oficina de Turisme, on s’hi ha instal·lat el bus de la nova campanya ‘Freedom for All Political Prisoners and Exiles’, impulsada per Òmnium Cultural.

A través d’una exposició itinerant amb material audiovisual i panells informatius, els turistes han pogut copsar i descobrir de ben a prop el moviment a favor de l’autodeterminació de l’1 d’octubre, l’existència de presos polítics i exiliats, així com el debilitament democràtic que viu l’Estat Espanyol. Guillem Griera és el coordinador de la campanya.

L’autobús va iniciar la seva ruta el 10 d’agost pel nord de Catalunya fent parada a municipis costaners i turístics com l’Estartit, Pals i Palamós, i altres d’interiors com Girona i Figueres. Aquesta setmana ha anat baixant cap al sud i ha entrat a les Terres de l’Ebre per l’Ametlla de Mar, aquest dimarts a la tarda estarà a l’Ampolla i també visitarà altres municipis com Deltebre i Sant Carles de la Ràpita. El seu trajecte finalitzarà a finals d’agost.

Comparteix