El 1r equip de futbol de la Cala guanya el 4t Memorial Josep Pallarés per 1 gol a 0 al Riudoms

Comparteix

Els de l’Ametlla de Mar ja havien disputat un altre partit divendres a la tarda contra el Mont-roig, que van guanyar per 6 gols a 3.

El 1r equip de futbol de la Cala va guanyar aquest diumenge el 4t Memorial Josep Pallarés per 1 gol a 0 al Riudoms, equip que aquest any militarà a la 2a Catalana. Els caleros van fer un partit molt seriós, sense donar cap facilitat amb defensa i sobretot a la segona part, amb ocasions per ampliar l’avantatge. El gol el va materialitzar Portu i tres jugadors juvenils, Genís, Jordi i Curto van reforçar l’equip, al qual encara li falten alguns jugadors per motius laborals.

Als caleros els va faltar tranquil·litat en un parell més d’ocasions a la contra i van merèixer un marcador més favorable. Luca i l’Hèctor van abandonar el camp amb molèsties. No van jugar Florin Taidler, intervingut dijous després d’una lesió a la cara, ni Sergi Brull amb punts de sutura a la sella, tot i que ja ho podrà fer en el següent partit. Al finalitzar el partit es va fer l’entrega de trofeus amb la presència dels familiars de l’homenatjat.

Els de l’Ametlla de Mar ja havien disputat un altre partit divendres a la tarda contra el Mont-roig, equip de la 3a catalana, al que es van imposar per 6 gols a 3. Tot i que els del Baix Camp es van avançar per 2 a 0, finalment els caleros van donar la volta al partit amb 2 gols de Portu, 2 de Jordi Llaó, Sam Garcia i Jordi Boyer. Josep Maria Rovira, entrenador de l’equip, està satisfet de com respon l’equip i envia ànims a Florin.

En aquests dos partits ha debutat amb l’equip, el calero Ramon Pitarque procedent del Vilaseca.

Comparteix