Mobilització per demanar la llibertat dels presos polítics

Comparteix

Amb motiu dels 9 mesos de presó preventiva dels Jordis, La Cala per la Independència va exigir l’alliberament.

Aquest dilluns es complien 9 mesos des de l’entrada a presó provisional dels ‘Jordis’. Un cop més, La Cala per la Independència va convocar la ciutadania per demanar la llibertat dels presos polítics i el retorn dels exiliats. En l’acte d’ahir, davant les portes de l’Ajuntament, es van llegir cartes rebudes de Jordi Sànchez i Carme Forcadell.

L’expresident de l’ANC, Jordi Sànchez, i el president d’Òmnium Cultural, Jordi Cuixart, estan des d’aquest juliol a la presó de Lledoners, processats pel Tribunal Suprem pel delicte rebel·lió. La coordinadora de La Cala per la Independència, Montse Gonzàlez, denunciava que el govern espanyol no pretén fer cap pas per la llibertat dels empresonats.

També es van llegir les cartes que van rebre tant de Sànchez com de l’expresidenta del Parlament, Carme Forcadell, que aquesta setmana serà traslladada a la presó de Mas d’Enric. La Cala per la Independència continua amb la seva lluita i ha fet una crida a participar en la pròxima reunió oberta, dijous a les 22 h a la sala d’actes de l’Ajuntament.

Comparteix