Tres alumnes de l’EMMA a la Banda Simfònica Infantil

Comparteix

Lluc Garcia i Joan Fandos en trompa, i Guillem Colomé en trombó, formaran d’aquesta banda musical escolar.

Tres alumnes de l’Escola de Música de l’Ametlla de Mar participaran en la Banda Simfònica Infantil Nacional de Catalunya. El projecte, impulsat per l’Associació Nacional de Directors de Banda, consistirà en una estada de cinc dies de formació musical a Prades per realitzar dos concerts: un a Reus i l’altre a Barcelona.

Lluc Garcia i Joan Fandos, amb la trompa, i Guillem Colomé, amb el trombó, són els tres alumnes caleros de l’EMMA que han estat seleccionats per formar part a la Banda Simfònica Infantil Nacional de Catalunya. Prèviament, per inscriure’s al projecte, els alumnes van haver de gravar un vídeo interpretant una obra. Lluc Garcia és un dels alumnes seleccionats:

Seran més de 100 músics d’arreu de Catalunya que participaran en aquesta Banda Simfònica Infantil. El projecte, que és el primer cop que es duu a terme, pretén apropar als alumnes al treball de grup i específicament al treball en una banda de música. Sebastià Garcia és el director de l’Escola de Música:

L’estada tindrà lloc del 3 al 8 setembre a Prades, i els concerts seran el 8 de setembre al Teatre Fortuny de Reus i l’11 de setembre a l’Auditori de Barcelona.

Comparteix