La Cala celebrarà la nit de Sant Joan amb el tradicional correfoc, la foguera i molta festa

Comparteix

Els carrers més cèntrics del municipi, la platja de l’Alguer i el Club Nàutic seran els punts neuràlgics de la la nit més curta de l’any.

Foc, pólvora, música, coca de Sant Joan i cava. Aquests són els cinc elements que caracteritzen la celebració catalana de la revetlla del 23 de juny, i l’Ametlla de Mar ho celebrarà com sempre amb tots els ingredients.

L’arrencada serà a les 21.30 h des de davant de l’Ajuntament, on els Dimonis Foc a la Metxa del Perelló oferiran un correfoc, que traslladarà la festa fins al passeig Marítim on arribarà la flama del Canigó de la mà de les remeres, per encendre la foguera a la platja de l’Alguer.

Enguany, com a novetat, s’afegirà a l’espectacularitat del foc un castell de focs d’artifici a càrrec dels mateixos dimonis perellonencs, amb l’ànim d’anar incrementant l’interès per una festa que creix. Vicenç Llaó és el regidor de Festes.

Pel que fa a la revetlla musical, serà protagonitzada pel Grup Tabú a l’escenari del Club Nàutic. La coca i el cava que es distribuirà entre els presents a la revetlla serà gentilesa del mateix club i del restaurant Nàutic-Kubala que un any més col·laboren amb la festa.

Comparteix