Dues alumnes de l’Escola de Música es converteixen en les primeres en graduar-se de tot el grau professional al municipi

Comparteix

 

 L’EMMA ofereix aquest estudis des de fa uns anys, però mai abans cap estudiant havia completat tota l’etapa íntegrament a la població. Per això, es va fer un acte de reconeixement aprofitant les darreres audicions del curs.

Són molts els alumnes de l’EMMA que cursen el grau professional, però aquesta és la primera promoció que finalitza completament els sis anys del cicle professional d’ensenyaments musicals a l’Ametlla de Mar, però que també havien cursat el grau elemental. Per aquest motiu, se’ls va fer l’entrega d’un recordatori. Joan Manel Tello és el regidor d’Ensenyament:

L’acte va tenir lloc aquest dijous, aprofitant les darreres audicions individuals del curs, amb actuacions dels diferents instruments que s’imparteixen. L’EMMA tancarà l’any escolar la setmana vinent, amb audicions dels conjunts instrumentals -com el professional, la solfa jove o el quartet de saxos- a la Sala de la Societat.

Comparteix