Skip to content
La Cala RTV
  • Inici
  • Notícies
    • Esports
  • Entrevistes
  • Programes
    • Càpsules estiuenques
    • L’Esport al nostre poble
    • La patxanga
    • Futbol calero
    • La Salut A Prop Teu
    • Portaveus
    • #BiblioRecomanacions
    • Cada dia és 8M
    • Converses de l’Onada
    • Fila zero
    • Novetats musicals
    • Anothermusic
    • Un vaixell carregat de llibres
    • I Tu Què En Penses?
    • Plens Ajuntament
    • Al Dia Terres de l’Ebre
    • Especials
  • 📃 Butlletí Setmanal
  • ▶ Directe ràdio
  • Programació ràdio
  • 📽️ Vídeos
  • ⏪ La Cala RTV 2009-2017
  • Home
  • Contacte
  • Entrades
  • Inici
  • La Cala Ràdio en directe
  • La Cala RTV en directe
close-img

Jo parlo calero: tanquem la parada

juny 25 201827/06/2018

https://www.lacalartv.cat/wp-content/uploads/2018/06/20180625-Jo-parlo-calero.mp3

S’acaba la temporada i també el ‘Jo parlo calero’ on amb Joan Rebull hem intentat aprendre una miqueta més de la nostra parla.

Navegació d'entrades

Dues alumnes de l’Escola de Música es converteixen en les primeres en graduar-se de tot el grau professional al municipi
Joan Manel Tello i Àlvaro Gaseni, nova ambulància del SUM

Releated Posts

L’Associació Unió Tres Cales amb Ivan Peña

Brice Gallego

Torneig de futbol platja amb Brice Gallego

Concert “Remember” amb Charly Tomàs, Emilio Cabello i Anna Vizcarro

Notícies

  • Minut de silenci pel bomber mort en l’incendi…

    Aquest divendres a les 12 hores, davant del parc de bombers de…

  • L’Alguer acollirà els tornejos de futbol platja

  • S’ampliarà el pàrquing del barranc de Pixavaques

eBando

La Cala RTV
  • Qui som?
  • Publicitat
  • Contacte
  • C/ Sant Joan, 55 – L’Ametlla de Mar
  • 977 49 30 37
  • lacalartv@ametllamar.cat
© 2024 La Cala RTV. Tots els drets reservats

Este sitio web utiliza cookies para que usted tenga la mejor experiencia de usuario. Si continúa navegando está dando su consentimiento para la aceptación de las mencionadas cookies y la aceptación de nuestra política de cookies, pinche el enlace para mayor información.

ACEPTAR
Aviso de cookies