Skip to content
La Cala RTV
  • Inici
  • Notícies
    • Esports
  • Entrevistes
  • Programes
    • L’Esport al nostre poble
    • La patxanga
    • Futbol calero
    • La Salut A Prop Teu
    • Portaveus
    • #BiblioRecomanacions
    • Cada dia és 8M
    • Converses de l’Onada
    • Fila zero
    • Novetats musicals
    • Anothermusic
    • Un vaixell carregat de llibres
    • I Tu Què En Penses?
    • Plens Ajuntament
    • Al Dia Terres de l’Ebre
    • Especials
  • 📃 Butlletí Setmanal
  • ▶ Directe ràdio
  • Programació ràdio
  • 📽️ Vídeos
  • ⏪ La Cala RTV 2009-2017
  • Home
  • Contacte
  • Entrades
  • Inici
  • La Cala Ràdio en directe
  • La Cala RTV en directe
close-img

Jo parlo calero: tanquem la parada

juny 25 201827/06/2018

https://www.lacalartv.cat/wp-content/uploads/2018/06/20180625-Jo-parlo-calero.mp3

S’acaba la temporada i també el ‘Jo parlo calero’ on amb Joan Rebull hem intentat aprendre una miqueta més de la nostra parla.

Navegació d'entrades

Dues alumnes de l’Escola de Música es converteixen en les primeres en graduar-se de tot el grau professional al municipi
Joan Manel Tello i Àlvaro Gaseni, nova ambulància del SUM

Releated Posts

Trobada de batucades amb Axel Llambrich i Dani Boquera

Simulacre al port pesquer amb Juanjo Salvadó

Avaries a la xarxa d’abastament d’aigua i les zones blaves amb Xavi de la Fuente

Notícies

  • La percussió ressonarà amb força aquest dissabte amb…

    Tant al migdia com a la tarda es podrà sortir al carrer…

  • La Cala acomiada la temporada aquest divendres amb…

  • Nou podis del Club Patí l’Ametlla a la…

eBando

La Cala RTV
  • Qui som?
  • Publicitat
  • Contacte
  • C/ Sant Joan, 55 – L’Ametlla de Mar
  • 977 49 30 37
  • lacalartv@ametllamar.cat
© 2024 La Cala RTV. Tots els drets reservats

Este sitio web utiliza cookies para que usted tenga la mejor experiencia de usuario. Si continúa navegando está dando su consentimiento para la aceptación de las mencionadas cookies y la aceptación de nuestra política de cookies, pinche el enlace para mayor información.

ACEPTAR
Aviso de cookies