Jordi Gaseni elegit cap de llista d’ERC per les pròximes municipals del 2019

Comparteix

L’assemblea local va aprovar la candidatura de Jordi Gaseni.

Jordi Gaseni vol revalidar l’alcaldia de l’Ametlla de Mar a les municipals del 2019. L’alcalde tornarà a encapçalar la llista d’Esquerra Republicana en les eleccions de l’any vinent, després que l’assemblea local aprovés, aquest dimarts al vespre, la seva candidatura. Gaseni es presentarà als comicis amb l’aval de la gestió al consistori en aquest mandat.

Després de l’elecció de la candidatura presentada per Gaseni, el cap de llista d’ERC a l’Ametlla de Mar ha destacat i agraït la dedicació dels actuals regidors, la feina de la secció local del partit, i s’ha mostrat il·lusionat per consolidar els projectes iniciats en el present mandat i per afrontar els reptes de futur que s’obren a nivell local i nacional.

La candidatura d’ERC, encapçalada per Jordi Gaseni, es presentarà a les pròximes eleccions amb l’aval de la gestió realitzada al capdavant de l’Ajuntament de l’Ametlla de Mar al llarg d’aquests darrers anys. Així, l’actual alcalde vol optar a seguir liderant el govern municipal novament, durant quatre anys més.

Comparteix