Dues rotondes milloraran l’accés a l’N-340 de l’Ametlla de Mar

Comparteix

Foment ha presentat el projecte juntament amb les noves actuacions d’Alcanar, Sant Carles de la Ràpita, Amposta, l’Ampolla i l’Hospitalet de l’Infant, que suposaran una inversió de 2,8 milions d’euros.

L’Ametlla de Mar disposarà de dues noves rotondes que es construiran a la carretera TV-3025, als dos extrems del pont que creua la carretera nacional, facilitant així la incorporació a la via tant en sentit nord com sud. El Ministeri de Foment ha tret, aquest dimarts, el projecte a informació pública.

Les rotondes, que permetran crear un enllaç en forma de diamant, connectaran millor les diferents vies amb l’N-340. Així, els veïns que vulguin anar cap a Tarragona des del nucli urbà, no caldrà que facin un gir a l’esquerra havent de creuar el carril contrari. L’alcalde Jordi Gaseni assenyala que és una obra important per millorar la mobilitat cap aquesta via.

En l’obra també es planteja que l’entrada sud comenci des d’abans de l’aparcament, creant així un vial de servei per accedir als tallers mecànics. Respecte a la rotonda que s’ha de construir a Sant Jordi d’Alfama, Gaseni recorda que es troba en licitació i que millorarà la connexió entre el sector bosc i mar. Tot i això, afirma que no resol el problema de l’N-340.

La informació pública del projecte de millorar de l’accés a l’N-340 de l’Ametlla de Mar s’ha presentat conjuntament amb una obra similar a Alcanar, dues rotondes a Sant Carles de la Ràpita, una de nova a Amposta i a l’Ampolla, i la millora de la intersecció al coll de Balaguer, al terme de l’Hospitalet. Tot plegat, suposaria una inversió de més de 2,8 milions d’euros.

Comparteix