La Plaça Joan Miró acollirà aquest dissabte la IV edició de la Nit de Poesia al Carrer

Comparteix

L’esdeveniment s’iniciarà a les 19 h amb la Mostra Oberta de Poesia i a les 22 h tindrà lloc el recital i el lliurament de premis.

Les veus emergents de la poesia i la narrativa catalana seran guardonades, aquest dissabte, en la novena edició de la Nit de Poesia al carrer. La igualtat serà la temàtica sobre la qual girarà aquest esdeveniment que organitza, un any més, el col·lectiu CalaCultura.

La cita cultural, que tindrà lloc a la plaça Joan Miró, s’iniciarà a les 19 h amb la Mostra Oberta de Poesia, on poetes d’arreu tindran l’oportunitat de recitar lliurament les seves obres, les quals per votació popular seran premiades.

Ja entrada la nit, a les 22 h, començarà el recital i el lliurament de premis del IX Premi de Nit de Poesia al carrer, el XXVI Premi de Narrativa Vila de l’Ametlla de Mar, el III Premi de la Mostra Oberta de Poesia i finalment, el III Premi Infantil i Juvenil Nit de Poesia al Carrer.

El recital anirà acompanyat de música en directe i expressions plàstiques plasmades a un gegant mural, que giraran entorn a la igualtat. Joan Callau és el coordinador dels Premis Literaris de l’Ametlla de Mar.

Comparteix