Arrenquen la pancarta ‘Llibertat Presos Polítics’ de l’Ajuntament

Font: Brigada Penedes (Facebook).
Comparteix

Un grup de persones van treure-la dissabte a la nit, tal com es pot veure en un vídeo de ‘Brigada Penedes’.

Un grup de persones arranquen la pancarta ‘Llibertat Presos Polítics’ de la façana de l’Ajuntament. L’acció, publicada a les xarxes socials, va passar dissabte a la nit. L’alcalde ha condemnat els fets i ha assegurat que, mentre hi hagi gent innocent a la presó, l’Ametlla de Mar seguirà exigint la seva llibertat.


En un vídeo penjat a la pàgina de Facebook ‘Brigada Penedes’, relacionada amb el moviment de Tabàrnia, es pot veure com dues persones, aparentment defensores de la unitat d’Espanya, despengen la pancarta que reclama la llibertat dels presos independentistes, utilitzant unes tisores telescòpiques.



La publicació, que s’ha viralitzat per les xarxes, ha despertat la indignació de moltes caleres i caleros. Davant d’aquests fets, l’alcalde Jordi Gaseni ha lamentat l’atac produït a l’Ajuntament dissabte a la nit i ha afirmat que el municipi seguirà «exigint» la llibertat dels presos polítics i que «ningú callarà la nostra veu».

No és la primera vegada que l’edifici consistorial de l’Ametlla de Mar pateix un atac d’aquestes característiques, ja que fa unes setmanes van aparèixer diverses pintades. També s’han registrat alguns actes contra símbols independentistes o que reclamen la llibertat dels presos polítics, en els darrers dies.

Comparteix