2.000 racions de fideus rossejats servides durant la 24a Diada

Comparteix

El port pesquer va omplir-se amb visitants i cuiners participants en un concurs amb molt jovent premiat.

Èxit de participació en la 24a Diada dels Fideus Rossejats. Els entorns de la Confraria de Pescadors van omplir-se de visitants que van gaudir d’aquest típic plat mariner, mentre una quarantena de caleros concursaven per endur-se un dels sis primers premis. La música i les activitats nàutiques van arrodonir aquesta festa gastronòmica.

El sol va acabar imposant-se, aquest diumenge al migdia, al port pesquer de l’Ametlla de Mar. Això va fer que s’aconseguissin repartir fins a 2.000 degustacions de fideus rossejats, i unes 400 tapes de seitó fregit. Tot plegat, maridat amb els diferents vins de la DO Terra Alta i amb la música del cantautor Miquel del Roig i de la Xaranga Suquet Calero.

Els premiats en el concurs dels Fideus Rossejats d’enguany.

Els assistents a la Diada van poder veure, de primera mà, com es cuinen els fideus rossejats gràcies al concurs gastronòmic, que enguany va tenir molt jovent entre els premiats. Els sis premis, valorats amb 150 euros, se’ls van emportar l’Esperança Brull, Jordi Llaó, Josep Argentó, Roger Sales, Ruben Llaó i Vera Stryzhak. Damià Llaó és el gerent de l’Àrea de Turisme:

Amb la Diada dels Fideus Rossejats es posava el punt final a les Jornades Gastronòmiques on hi han participat bars i restaurants, servint tapes marineres i menús amb els fideus com a protagonistes. Durant la festa al port pesquer també s’hi van instal·lar diverses empreses nàutiques locals, aprofitant la Festa de la Mar de l’Estació Nàutica Costa Daurada.

Comparteix