La pluja fa ajornar les Catifes de Corpus una setmana

Comparteix

Les agrupacions veïnals i l’Ajuntament van decidir posposar fins al pròxim diumenge l’edició d’enguany.

La pluja impedeix que es puguin fer les Catifes de Corpus. Les adverses previsions meteorològiques van obligar les agrupacions veïnals i l’Ajuntament a ajornar una setmana aquesta tradicional celebració. Tampoc van sortir al carrer les Dones Endavant, que traslladaran la seva trobada al carrer passat l’estiu.

L’ajornament es va acordar dissabte al migdia, després de veure que no hi havia un canvi en les prediccions del temps. Veïns i consistori han posposat la 34a edició de les Catifes de Corpus pel pròxim dissabte 9 a la nit i diumenge 10. El gerent de l’Àrea Municipal de Turisme, Damià Llaó, comenta que la pluja hauria deslluït la feina de tota la gent que s’implica en fer catifes.

El temps també va obligar les Dones Endavant a suspendre la seva sortida al parc del Bon Repòs, tot i que van fer algunes activitats al seu local social. Serà per la Diada de l’Arrossejat, a l’octubre, quan l’associació de dones caleres s’instal·larà al port pesquer per celebrar la seva trobada al carrer, on mostraran treballs de patchwork i de manualitats.

Comparteix