Un incendi crema un armari elèctric a Vandellòs II

Comparteix

La central, que està aturada pels treballs de recàrrega, va obligar ANAV a activar la prealerta d’emergència.

Un incendi en un armari elèctric va obligar a activar la prealerta d’emergència a la central nuclear Vandellòs II, aquest diumenge, fins a les 10.10 hores del matí. ANAV ha informat que l’incendi es va declarar a les 8.35 hores i es va donar per extingit a les 9.05 hores.

L’armari afectat està situat en una sala al costat del generador dièsel B, que es trobava en fase de proves. La incidència, superior als 10 minuts i que es va comunicar al Consell de Seguretat Nuclear, no ha tingut repercussions per a les persones ni per al medi ambient.

La central de Vandellòs II es troba actualment aturada per recàrrega, i en el moment de l’incendi el generador es trobava fora de servei i sense complir funcions de seguretat. Des d’ANAV s’assegura que la planta està en condició segura.

Comparteix