Acte reivindicatiu pels 7 mesos de l’empresonament dels Jordis

Comparteix

L’ANC fa una concentració a les portes de l’Ajuntament per reclamar la llibertat dels presos polítics i el retorn dels exiliats.

Des de ja fa set mesos, La Cala per la Independència organitza cada dia 16 un acte de suport als Jordis i a la resta de presos polítics i exiliats. Sota les pancartes de ‘Llibertat’ i les fotografies dels empresonats i exiliats, desenes de persones es van concentrar aquest dimecres a les portes de l’Ajuntament per reclamar novament el seu alliberament i el retorn a Catalunya.

La concentració també va servir per celebrar que la justícia belga hagués rebutjat l’euroordre d’extradició contra els consellers destituïts Toni Comín, Meritxell Serret i Lluís Puig. Les seves cares van ser presents a l’acte juntament amb la resta d’exiliats i presos polítics. Montse Gonzàlez és la coordinadora de La Cala per la Independència:

Gonzàlez també va aprofitar per agrair les mostres de suport rebudes per bona part de la població calera, fent aportacions econòmiques per als familiars dels presos i exiliats. Un exemple és que s’estan rebent molts donatius a la fila zero del dinar groc, que tindrà lloc el 27 de maig, i que ja ha exhaurit les places disponibles.

Comparteix