La Cala per la Independència organitza un ‘dinar groc’ pels presos i exiliats

Comparteix

Els beneficis del dinar, que val 30 euros, aniran destinats als familiars dels empresonats i exiliats polítics catalans.

La Cala per la Independència organitza un ‘dinar groc’ en suport als presos i exiliats polítics. Amb l’objectiu d’ajudar econòmicament a les famílies dels empresonats i exiliats, l’assemblea territorial de l’Assemblea Nacional Catalana convoca un dinar pel diumenge 27 de maig, al preu solidari de 30 euros.

L’èxit de convocatòria d’aquest ‘dinar groc’ està sent rotund, a hores d’ara, queden poques places per participar-hi. Els diners que es recaptin, després de cobrir els costos del restaurant, aniran destinats a l’Associació Catalana pels Drets Civils, entitat creada per les famílies dels represaliats polítics. Montse Gonzàlez és la coordinadora de la Cala per la Independència:

La ‘fila zero’ permetrà que aquells que no puguin assistir al dinar puguin fer una aportació i també col·laborar amb la causa. En el dinar es comptarà amb la presència de familiars o membres de l’Associació, que explicaran la seva experiència de primera mà. Les inscripcions estan obertes a Casa Ramonet, fins al 24 de maig.

Comparteix