Nautilus al cartell del concert ‘Free Forcadell’ que se celebra dissabte a Xerta

Comparteix

Els caleros compartiran escenari amb altres grups ebrencs per demanar la llibertat dels presos i el retorn dels exiliats.

Nautilus actuarà per demanar la llibertat dels presos polítics i el retorn dels exiliats. El grup local farà un concert dins l’acte ‘Free Forcadell’, que se celebrarà aquest dissabte a Xerta, el poble natal de l’expresidenta del Parlament, Carme Forcadell.

Nautilus serà un dels sis grups musicals que pujaran a l’escenari aquest dissabte al Casal Municipal de Xerta per reclamar la llibertat dels presos i exiliats polítics catalans. L’acte, organitzat per ‘Free Junqueras’, comptarà amb altres grups i músics del territori. Céline Borràs és una de les components del grup:

Durant l’acte, intervindran Bernat Pegueroles, marit de la Forcadell, i Ferran Civit, parella de la consellera Meritxell Serret. També es comptarà amb la intervenció del president del Parlament, Roger Torrent, o dels portaveus de l’ANC i Òmnium Cultural.


El concert, que tindrà lloc a partir de 18 h, serà gratuït però s’habilitaran caixes de solidaritat per recollir donatius que aniran destinats a l’Associació Catalana pels Drets Civils, per les famílies dels presos i exiliats polítics catalans.

Comparteix