Instal·len un rètol amb ‘Municipi de la República Catalana’ a l’entrada al municipi

Comparteix

És una de les accions dels CDR, que en els darrers dies han pintat, en diversos carrers, llaços grocs a l’asfalt.

L’Ametlla de Mar ja és ‘Municipi de la República Catalana’. Un cartell a l’entrada del nucli urbà identifica la població com a municipi republicà, en una acció reivindicada pels CDR. No és l’únic cartell que s’ha vist al territori en els darrers dies, ja que han estat molt els pobles que s’han despertat amb aquests identificadors.


Altres accions que els comitès han dut a terme, en els darrers dies, ha estat la pintura d’un recorregut de llaços grocs a diferents carrers de la població. Fins ara, els llaços s’havien pogut veure penjats en mobiliari i espais urbans. L’objectiu d’aquestes accions és materialitzar el sentiment d’independència i demanar la llibertat dels presos i exiliats polítics.

Comparteix