8 Banderes Blaves onejaran aquest estiu a l’Ametlla de Mar

Comparteix

La Cala continua liderant a Catalunya en distintius blaus, amb 5 platges, el Club Nàutic, el Camí de Ronda i el CIP.

L’Ametlla de Mar revalida el seu lideratge amb Banderes Blaves. La població aconsegueix revalidar els seus 5 distintius a les seves cales, sent el municipi català que més banderes té a les platges juntament amb Lloret de Mar. Repeteixen els tres distintius pel Club Nàutic, el Camí de Ronda i el Centre d’Interpretació de la Pesca.

El jurat internacional Bandera Blava 2018 ha concedit a l’Ametlla de Mar un total de vuit distintius blaus, dels quals cinc són per platges i una pel Club Nàutic. Les banderes blaves que tornaran a onejar aquest estiu a les platges són les de Sant Jordi d’Alfama, Pixavaques, l’Alguer, Cala Forn i Cala Calafató. Maria Marsal és la regidora de Medi Ambient:

Pel que fa a vies blaves, el GR-92 ha tornat a renovar aquest distintiu. A més, per sisè any consecutiu, el Centre d’Interpretació de la Pesca també formarà part dels centres blaus. Per tot plegat, des del municipi consideren que els guardons valoren l’excel·lent qualitat de l’aigua i de la natura del litoral calero.

Comparteix