La Mostra de Teatre ‘La Cala de l’Ametlla’ tanca la seva 14a edició

Comparteix

Diumenge es va representar l’última de les cinc obres que s’ha pogut veure els caps de setmana de març i abril.

S’abaixa el teló a l’Ametlla de Mar després d’una primavera teatral, gràcies a la Mostra ‘La Cala de l’Ametlla’. Per l’escenari de la Sala de la Societat, s’hi han representat cinc obres teatrals de diferents grups amateurs de les Terres de l’Ebre. Ara es vol potenciar un grup d’Amics del Teatre calero.

Amb l’estrena de l’obra ‘Somni d’una nit d’estiu’, a càrrec de la secció juvenil del Grup Escènic de la SCER, es clausurava diumenge la 14a edició de la Mostra de Teatre. Durant els mesos de març i abril, diferents grups amateurs del territori han portat les seves obres a l’Ametlla de Mar. Un dels organitzadors, Josep Tomàs Margalef, celebra l’acollida entre el públic.

Els grups convidats en aquesta edició han estat de Deltebre, Sant Jaume d’Enveja i Ulldecona. Des del Grup Escènic de la població, organitzadors de la Mostra, volen potenciar el contacte amb el públic més fidel. Per això, han creat un grup d’Amics del Teatre que vol servir per compartir l’actualitat de l’entitat, com ara noves representacions teatrals.

Comparteix