CalaCultura convoca la tercera edició dels Premis Infantils i Juvenils

Comparteix

L’objectiu és promoure la poesia entre els alumnes de primària, ESO i Batxillerat. Els treballs es poden lliurar fins al 28 de maig.

El col·lectiu CalaCultura impulsa el III Premi Infantil i Juvenil Nit de Poesia al carrer. Per tercer any consecutiu, els estudiants d’educació primària, ESO i Batxillerat de l’Ametlla de Mar tindran l’oportunitat de participar en aquest premi literari i demostrar el seu jove talent per la poesia.

Des del col·lectiu cultural vol potenciar la passió per la poesia entre els alumnes de l’Escola Sant Jordi i l’Institut Candelera. Per això, i davant l’interès de les primeres edicions, CalaCultura torna a convocar aquest Premi adreçat als escriptors locals més joves. Les bases ja estan disponibles als centres educatius. Joan Callau és el coordinador dels premis:

Els premis es divideixen en tres categories: la d’educació primària premiada amb un diploma i 20 €, la de l’ESO amb diploma i 30 € i la de batxillerat amb diploma i 40 €. El termini de presentació dels poemes és fins al 28 de maig. L’anunci del veredicte i el lliurament del premi tindran lloc el 16 de juny, en el marc de la Nit dels Premis Literaris.

Comparteix