La Cala s’aplegarà al Castell de Sant Jordi en la 36a edició de la Diada

Els entorns del Castell de Sant Jordi plens de gom a gom, en una edició anterior de la Diada.
Comparteix

Diumenge tindrà lloc aquesta festa popular amb activitats com la Caminada, la sardinada, el concurs de paelles o jocs infantils.

Arriba la tradicional Diada al Castell de Sant Jordi. Les caleres i els caleros ja ho tenen tot a punt per viure aquest diumenge un dia festiu ple d’activitats a l’entorn d’aquest històric monument. La jornada s’iniciarà amb la Caminada Popular fins al Castell, seguirà amb la sardinada, el concurs de Paelles i moltes activitats més.

Com cada any, l’Ajuntament ha organitzat la Diada al Castell de Sant Jordi que enguany arriba a la 36 edició. El primer dels actes programats és la 15a Caminada Popular al Castell que organitza l’Àrea Municipal d’Esports. La sortida serà des de l’Ajuntament a les 9 h del matí. A partir de les 10 h del matí, a l’esplanada pròxima al Castell començarà la sardinada popular.

Una hora més tard, a les 11 h, hi haurà activitats per als més petits amb jocs gegants tradicionals ‘Jugantots’ i taller d’escuts i espases de Sant Jordi a càrrec de la companyia Activijoc. A la festa no hi faltarà música, perquè la Xaranga Suquet Calero amenitzarà la jornada d’11.30 a 13 h, i més tard de 16 a 17 h.

I per dinar, paella. I és que un any més tindrà lloc aquest popular concurs, que arrencarà a les 13 h i que, un cop el jurat hagi fet el veredicte, es farà l’entrega de premis a les 17 h. Aquesta, sense dubte, és una de les activitats estrella de la Diada. Vicenç Llaó és el regidor de Cultura i Festes:

Les inscripcions per participar en el concurs de Paelles estan obertes fins divendres a la regidoria de Festes. A més, durant tot el dia, excepte de 13 a 17 h, hi haurà jornada de portes obertes al Castell de Sant Jordi, dins del qual es podrà gaudir de l’exposició de quadres del Taller de Pintura de l’Associació de les Dones Endavant.

Comparteix