Aquest dijous torna l”Avui la ràdio la fem naltros!’

Comparteix

Per tercer any consecutiu, els alumnes de 5è i 6è de l’Escola Sant Jordi faran la programació de La Cala Ràdio durant tot el matí.

Torna l”Avui la ràdio la fem naltros!’. Per un dia, els alumnes de l’Escola Sant Jordi tornen a posar-se en el paper dels locutors i tècnics de La Cala Ràdio, i seran els responsables de fer tota la programació matinal d’aquest dijous 19 d’abril. Una trentena d’estudiants de 5è i 6è de primària participaran en la tercera edició del projecte.

A partir de les 9 h fins a les 14 h, els alumnes presentaran la programació habitual de la ràdio de l’Ametlla de Mar. El ‘Tot a punt’, el ‘Fila zero’, el ‘Sempre amb tu’ i ‘l’Esport al nostre poble’ mantindran els seus formats habituals però amb les veus de l’alumnat, de la mateixa manera que els serveis informatius. Mayte Puell és la regidora de Mitjans Informatius.

Mentre els estudiants presentaran els programes, la resta de companys realitzaran piulades en català, castellà, anglès i francès sobre els continguts que es tractin. La programació es podrà seguir en directe pel 107.3 FM i lacalartv.cat, tot i que dissabte al matí es repetiran els espais de l”Avui la ràdio la fem naltros!’. També estaran disponibles a la pàgina web.

Comparteix