Palma Abás és la nova jutgessa de pau

Comparteix

Després que el ple l’escollís i el TSJC la ratifiqués, aquest dimecres va fer el traspàs de poders i jurar el càrrec.

Relleu al jutjat de pau de l’Ametlla de Mar. Des d’aquest dimecres, Palma Abás ja és la nova jutgessa de pau després que jurés el càrrec. Abás substitueix a Desirée Martínez, que ha ocupat el càrrec durant més d’una dècada. Al seu costat hi serà Rosanna Samarra com a jutgessa suplent.

El passat gener, el ple de l’Ajuntament escollia la candidatura de Palma Abás per ser la nova jutgessa de pau. Una decisió que ha ratificat el Tribunal Superior de Justícia de Catalunya. Des d’aquesta setmana, Abás agafa el testimoni de Martínez al capdavant del jutjat local. La nova jutgessa explica que estarà al servei dels ciutadans de l’Ametlla de Mar.

El jutjat de pau té competències en jurisdicció civil, registre civil, jurisdicció penal i funcions d’auxili social. També intervé en matèria electoral, com a membre de la junta electoral de zona i en les tasques de recollida de les actes de les meses electorals. La seva àrea jurisdiccional és a tot el terme municipal.

Comparteix