Ports inicia la neteja d’una part del fons marí al port de l’Ametlla de Mar

Comparteix

L’actuació es fa a la zona on actualment s’està canviant la passarel·la de fusta, per facilitar l’accés de les màquines excavadores.

El fons marí del port de l’Ametlla de Mar es netejarà. Ports de la Generalitat ha iniciat els treballs per treure restes materials de l’aigua, amb l’objectiu de recuperar el calat i millorar l’accés dels vaixells que amarren a la zona del moll de ribera i la plaça del Canó. Aquesta actuació estarà enllestida en pocs dies.

Les obres de neteja s’estan duent a terme en paral·lel al canvi de les fustes de la passarel·la de la carretera del Port, que comunica el varador amb el Centre d’Interpretació de la Pesca, ja que d’aquesta manera les màquines excavadores poden accedir amb més facilitat a la zona de treball.

Comparteix