El pati de l’Escola ja compta amb nous jocs murals tradicionals

Comparteix

Durant les vacances de Setmana Santa, les mares i pares de l’AMPA han decorat la zona d’esbarjo del centre.

 

Durant les vacances de Setmana Santa, s’han dut a terme els primers passos del projecte de millora dels espais exteriors de l’Escola Sant Jordi, impulsat per la nova junta de l’AMPA. L’objectiu és convertir el pati en un espai on predominin els espais naturals i on es pugui dur a terme una educació integral.

La renovació de les instal·lacions exteriors de l’Escola avança notòriament. Les mares i pares, amb l’ajuda d’operaris de la brigada municipal,  i fins i tot dels seus fills i filles, han estat treballant, durant aquests dies, amb la renovació de les instal·lacions exteriors de l’escola.

Les actuacions han consistit a decorar els murs del pati amb flors i amb guix de colors, també s’han pintat jocs a terra com un twister, un circuit, un tauler per jugar a escacs i s’ha millorat la xarranca que hi havia. A més, s’han afegit elements fets amb rodes de neumàtics i fusta que donen més vida i color a l’espai.

Aquests han estat els primers passos d’un projecte que s’anirà desenvolupant durant aquest curs i el següent. A partir d’aquí, en les pròximes setmanes, està previst muntar un rocòdrom i també es pintaran elements de geografia o culturals als murs per fomentar l’educació a l’aire lliure.

Carmen Marias és la presidenta de l’AMPA.

Comparteix