Es renova el tram de la passarel·la de fusta de la plaça del Canó

Comparteix

L’actuació, que realitza Ports i estarà enllestida en 15 dies, serveix per millorar el passeig de la façana marítima.

 

Aquest dijous, s’han iniciat els treballs de millora d’aquest tram del passeig del port pesquer de la població. Ports de la Generalitat invertirà 50.000 euros en millorar un dels punts més transitats per ciutadans i turistes que visiten l’Ametlla de Mar.

La part que se substituirà va des del varador fins al Centre d’Interpretació de la Pesca. Les obres han començat amb el desmuntatge de les peces de fusta que hi ha actualment a la passarel·la, que es va instal·lar el 2004, i que ja mostrava signes de deteriorament. Per aquest motiu, calia fer una actuació de millora. Jordi Gaseni és l’alcalde de l’Ametlla de Mar.

En un termini de dues setmanes es preveu que estigui finalitzada la renovació de la passarel·la de fusta, que envolta tota la part marítima de la plaça del Canó i comunica els diferents molls. L’objectiu final és donar més valor afegit al front portuari del municipi i millorar la integració port-ciutat. Joan Pere Gómez és gerent de Ports de la Generalitat.

Comparteix