S’impulsa un servei d’intervenció socioeducativa al municipi

Comparteix

El projecte SIS arriba a l’Ametlla de Mar per atendre les necessitats de famílies amb fills d’entre 0 i 18 anys.

 

El projecte SIS arriba a l’Ametlla de Mar per atendre les famílies i els infants i adolescents, d’entre 0 i 18 anys, per afavorir el seu desenvolupament personal, la integració social i l’adquisició d’aprenentatges. Dilluns comença un dels serveis que s’oferirà, el servei d’atenció diürna.

Amb l’objectiu de millorar les relacions entre famílies i nens, que tenen dificultats relacionals i d’integració social, un equip de psicòlegs, treballadors i educadors socials oferiran suport amb teràpies individualitzades, dinàmiques grupals i xerrades.

Mayte Puell és la regidora de Benestar Social.

El suport també s’oferirà amb el servei d’atenció diürna, que comença el pròxim 9 d’abril i que es durà a terme tots els dilluns i dijous a l’Escola Sant Jordi. Aquest servei està adreçat a nens i joves d’entre 3 a 16 anys. Per atendre’ls, s’habilitaran dues aules del centre educatiu.

Fàtima Garcia és la directora de l’Escola.

El Servei d’Intervenció Socioeducativa (SIS) és un servei del Consell Comarcal del Baix Ebre, amb el suport de la regidoria de Benestar Social de l’Ajuntament de l’Ametlla de Mar, que ofereix acompanyament, orientació, assessorament i intervenció, a les famílies amb infants i adolescents.

Comparteix