Unes càpsules formatives del Telecentre volen ajudar a trobar feina

Comparteix

Preparar el CV, trobar feina per mòbil o com fer front a una entrevista són alguns dels temes que s’impartiran els pròxims dilluns.

La regidoria de Formació i Treball proposa cinc noves accions per ajudar a trobar feina per Internet. Sota el nom de Càpsules Formatives, la intenció és facilitar els coneixements, habilitats i eines específiques per augmentar l’ocupabilitat de les caleres i caleros.

Aquestes càpsules, que s’iniciaran el pròxim 16 d’abril, tindran lloc en dilluns alternatius pel matí. Les cinc propostes, realitzades per un tècnic del Consell Comarcal, són adreçades especialment a persones aturades. Maria Marsal és la regidora de Formació i Treball:

La primera proposta estarà dedicada a la creació d’un correu electrònic, com fer-ne ús i adjuntar-hi documents. La següent sessió, que es realitzarà el 23 d’abril, pretén ensenyar a elaborar un currículum i una carta de presentació.

El 7 de maig, els participants podran aprendre a realitzar els tràmits necessaris per renovar la seva demanda d’ocupació. El següent dilluns, 14 de maig, es dedicarà a la recerca de feina online. Per últim, el 28 de maig, es facilitaran consells per superar una entrevista personal.

Comparteix