S’aposta per millorar l’atenció en francès als clients amb un curs per treballadors

Comparteix

La proposta del Telecentre té la voluntat de donar les eines per resoldre, de forma fluida, les situacions d’atenció en llengua francesa.

La regidoria de Formació i Treball organitza un curs subvencionat d’atenció al públic en francès. El curs té la voluntat de resoldre de forma correcta i fluida les situacions d’atenció al públic en llengua francesa.

Del 24 d’abril al 14 de juny, la regidoria oferirà classes d’atenció al públic en francès, dirigides especialment a professionals del sector serveis, per tal de facilitar-los els coneixements bàsics per atendre els clients de llengua francesa.

El curs tindrà una durada de 30 hores i s’impartirà els dimarts i els dijous de 19 h a 21 h. Per participar-hi, no es requereix cap nivell. De fet, només cal adreçar-se al Telecentre per apuntar-se. La regidora Maria Marsal recorda que queden poques places.

Comparteix